Какво получавате от нас

  • 1
    Удостоверение за част от професия
  • 2
    Свидетелство за пълна професия
  • 3
    Учебни помагала и материали

Най-доброто обучение, което Ви подготвя за Вашата бъдеща работа


Център за Професионално Обучение към „ЖОРО ЕФЕКТА” ЕООД е лицензиран на 14.01.2013г. с лицензия № 2012121026, издадена от Национална агенция за професионално образование и обучение.

Провежда лицензирани курсове из цялата страна по фризьорство, козметика, английски език, маникюр-педикюр, лозарство, икономика, моделиерство, производство на облекло и производство на мебели. Работи по държавни и европейски програми и фондове за професионална квалификация и преквалификация.

Курсисти на ЦПО „ЖОРО ЕФЕКТА” имат реалната възможност да почувстват работната обстановка още по време на самото обучение. На територията на ЦПО провеждаме часовете за специфичната теоретична подготовка и основното практическо обучение. В услуга на своите курсисти, ЦПО е разработил свой учебник по лицензираната от НАПОО професия „Фризьор“ в който е подбрана спецификата на професионалната квалификация на провежданото обучение.

Известната в близкото минало „ИЗВЕДЕНА или ПРОИЗВОДСТВЕНА практика”, ние провеждаме в оборудвани и специализирани фризьорски или козметични салони - наричани от нас Партньори. В тях всеки наш курсист се дооформя като специалист и се учи как да контактува с клиентите и спазва редица изисквания на Държавните институции като: ХЕИ, противопожарна защита и т.н.

На успешно преминалите пълната програма на обучение по теория и практика курсисти, ЦПО „ЖОРО ЕФЕКТА” издава Държавни Свидетелства за професионална квалификация по професията.

За част от професионална квалификация ЦПО „ЖОРО ЕФЕКТА” издава Държавни Удостоверения.

Георги Георгиев с артистичен псевдоним Жоро Ефекта - Майстор фризьор, завършен Мастър клас от Академия BES Милано. Собственик на Център за професионално обучение. Занимава се с преподавателска дейност за фризьорство от 2006г. Лектор в обучения за начинаещи и напреднали фризьори. Водещ лектор на над 50 семинара за фирма "Christian of Roma Group". работещ в екип от 14 стилисти. водил семинари на над 3 000 фризьори в България.

Има 17 участия в Италиански фестивал на красотата. Асистент -преподавател в Академия BES Милано. Три поредни години участва във фотосесии за италиански списания. Участва в едни от най-големите Европейски подиуми, като водещ презентатор: Космопроф Болония; Бюти Евразия - Истанбул (2 презентации ); Интершарм Милано - (2 участия).